Cum se coc și se descojesc ușor vinetele în air fryer?
Cum se coc și se descojesc ușor vinetele în Air Fryer?
Învață cum să coci și să descojești ușor o vânătă în Air Fryer, o metodă super simplă și rapidă! Nu vă mai luptați cu coaja vinetelor :-) Datorită acestei tehnici, veți avea vinete fragede și gustoase în cel mai scurt timp. Perfectă pentru a face salata de vinete, baba ganoush sau pur și simplu vinete prăjite. Transformați-vă preparatele cu acest sfat ușor și practic, care vă va economisi timp, asigurându-vă în același timp rezultate sănătoase și delicioase :-)
Air Fryer (aici Prăjitorul de aer cu două compartimente Ninja Foodi AF300EU 7,6L)
Preparare
Înțepați vinetele cu o furculiță.
Se așează vinetele în tava aparatului de prăjit cu aer. Se stropesc cu ulei de măsline (sau se ung cu o pensulă).
Setați aparatul de prăjit în modul "Air Fry" la 180°C și gătiți timp de 20 de minute! Întoarceți vinetele, dacă este necesar, la jumătatea gătitului.
La sfârșitul gătitului, scoateți vinetele și puneți-le într-o pungă de congelator sau într-o cutie ermetică pentru 10 minute. Se scot vinetele și se așază pe o farfurie.
Se curăță coaja cu ajutorul unei furculițe.
Și acum vinetele tale sunt prăjite și descojite, perfecte pentru a face Baba ganoush, sosuri! Veți găsi o mulțime de rețete pe site-ul nostru!
Ce aparat de prăjit cu aer (Air Fryer) am folosit? Am folosit Prăjitorul de aer cu două compartimente Ninja Foodi AF300EU de 7,6L.
Este nevoie să preîncălziți Air Fryer-ul? Nu este nevoie să preîncălziți Air Fryer-ul pentru o gătire și mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic!
Ce rețete puteți prepara cu vinete coapte? Puteți transforma vinetele coapte într-un sos sau o pastă delicioasă! Nouă ne place să le mâncăm ca Baba ganoush și salata de vinete. Când am copt vinetele pentru această rețetă, le-am transformat apoi în vinete pane!
Poate fi preparată această rețetă într-un cuptor tradițional?. Bineînțeles, va trebui să coaceți vinetele într-un cuptor preîncălzit la 230°C timp de 30 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului de gătire.