Maioneză cu muștar făcută în casă
Nu strică niciodată să știi cum să faci maioneză de casă :) Există 3 moduri de a face maioneză: cu muștar, oțet sau lămâie. Noi vă arătăm cum să faceți o maioneză jumătate muștar- jumătate oțet.
Ingrediente
4
Materiale
- - pahar blender
- - blender de mână
- - furculiță
Preparare
Se pune oul spart într-un blender și se adaugă oțetul.
Se încorporează muștarul și sarea.
Amestecați rapid cu o furculiță și, când amestecul este omogen, lăsați-l să stea 20 de secunde. Muștarul "gătește" oul.
Se bate totul cu un blender, fără a se ridica de pe fundul paharului. Între timp, adăugați uleiul puțin câte puțin până când maioneza are consistența dorită.
Și asta e tot! maioneza este gata :)
Observații
Albușul Puteți elimina albușul, dar veți obține o maioneză mai ușoară. O altă opțiune este să faceți invers, să eliminați gălbenușul și să folosiți doar albușul. Veți obține o maioneză mult mai ușoară, dar ușor diferită.
Ustensile: Datorită acestui tip de blender de mână și urmând instrucțiunile pas cu pas, maioneza va fi infailibilă!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 537Kcal
- Carbo: 0.3g
- Grăsimi: 58.6g
- Grăsimi sat.: 6.8g
- Proteine: 2.1g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 0.2g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (78g)
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
5/5, 2 voturi


Punctează această reţetă