Sos bolognez de casă - ragù alla bolognese

Acompaniamente
Foarte ușor
3 h 30 m
275 Kcal

Ai chef de un sos bolognese bun făcut în casă, exact ca în Italia? Această rețetă de ragù alla bolognese este simplă, autentică și plină de savoare :) Cu legume tocate mărunt, carne bine pătrunsă, un vin roșu bun și gătire lentă, obțineți un sos bogat, gustos și ultra-confortabil. Serviți-l cu paste, lasagna sau chiar congelați-l pentru a-l avea la îndemână. Și pentru atingerea finală: un strop de lapte pentru a-l înmuia și puțin rozmarin pentru aromă (dacă vă place). Este genul de rețetă care miroase bine a mâncare făcută în casă și la foc mic ;)

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 cratiță cu capac
  • 1 lingură de lemn
  • 1 cuțit
  • 1 placă de tocat