Petitchef

Ragout de vita

Felul principal
6 porții
3 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
400 g carne de vita slaba, taiata bucatele

400 g ciuperci proaspete, feliate

2 cepe, taiate marunt

2 ardei kapia copti si feliati

1 rosie mare, fara pielita si taiata cuburi

2 morcovi taiati bastonase

1 telina taiata bastonase

200 ml supa de vita

100 ml vin alb

2 linguri ulei

1 lingurita rasa chimen macinat

Rozmarin proaspat

Tarhon proaspat

Sare

piper

Preparare

  • Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10 sa se rumeneasca.
  • Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul de ingrediente si condimente si lasam la foc mic sa fiarba inca 2h si jumatate.
  • A servit cu taitei, a decorat cu firicele de arpagic si felii de ardei iute. Se mai poate sevi cu garnitura de cartovi natur sau piure.

Poze

Ragout de vita, poza 1
Ragout de vita, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

vladia47
vladia47, 25/08/2017

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragout de ciuperci
Ragout de ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragout de vita cu galuste din creier
Ragout de vita cu galuste din creier
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.