Petitchef

Sos bolognese

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g carne tocata amestec ,

o cutie de rosii cubulete in bulion,

o ceapa, un morcov,

3- catei de usturoi,

condimente pentru spaghetti bolognese,

rozmarin pulbere, ulei, sare, piper.

Preparare

  • Ceapa:
    Si morcovul le-am curatat si le-am dat prin razatoare, iar usturoiul l-am tocat marunt. Toate ingredientele le-am pus intr-o tigaie cu ulei la calit.
  • Dupa ce ceapa a devenit usor transparenta am adaugat carnea si am pus capacul lasand sa fiarba incet cam 10-15 minute.
  • A amestecat bine si a pus cutia de rosii in bulion, sarea, piperul si aromele, apoi a lasat sa fiarba inca 30 de minute inabusit.
  • Acest sos se foloseste la spaghetti bolognese si la lasagna.

Poze

Sos bolognese, poza 1Sos bolognese, poza 2Sos bolognese, poza 3Sos bolognese, poza 4


Comentarii:

cnstantin, 19/11/2016

Bon

(0) (0) Abuz
11/04/2013

Nice

(0) (0) Abuz
28/12/2012

Suuperr

(0) (0) Abuz
06/07/2012

Cel mai bun sos..

(0) (0) Abuz
08/11/2011

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos pentru spaghete cu carne tocata
Sos pentru spaghete cu carne tocata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sos ragu
Sos ragu
4 porții
2h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sos de rosii
Sos de rosii
6 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: