Petitchef

Sos / dip din ardei cu rosii

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ardeiul si usturoiul se coc pe aragaz pe un gratar. Ardeiul se curata apoi si se taie bucati. Toate ingredientele se pun in food-processor si se mixeaza pana devin un piure.
  • Daca este prea gros piureul se mai adauga putina supa de legume sau apa.
  • In loc de rosii uscate se pot folosi si rosii proaspete. Acestea se vor coace si ele impreuna cu ardeiul, apoi se vor curata de pielita.
  • In cazul in care se folosesc rosii proapete se adauga putin ulei de masline si sare cand se mixeaza ingredientele.
  • Se poate folosi atat ca dip pentru legume cat si ca sos pentru paste.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de rosii italian
Sos de rosii italian
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Sos de rosii
Sos de rosii
6 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Sos de rosii pentru friptura
Sos de rosii pentru friptura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.