Petitchef

Bors ucrainean cu sfecla

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o sfecla mare

5 cartofi medii

o ceapa mica

o jumamate de ardel gras

2 morcovi mici

o radacina de pastarnac

cateva frunze de telina

cateva fire de varza rosie

o mana de zarzavat congelat sau proaspat

o bucatita de 50 gr slaninuta afumata

700 ml bors

vegeta

sare si piper daca e necesar

apa pentru fiert

Preparare

  • Toate legumele de spala, curata si taie cuburi. Sfecla se spala si se pune la fiert intr-o cratita separata apentru aproximativ 30 minute. Restul legumelor cu slaninuta feliata se pun la fiert.
  • Dupa cele de 30 de minute de fiert sfecla si borsul, curatam sfecla si cartofii si in taiem cuburi. Cartofii se pun in bors si se fierb inca 10-15 minute.
  • Se adauga sfecla si borsul, vegeta si ale condimente daca considerati necesar, si se mai fierbe inca 10 minute. Se serveste fierbinte cu paine neagra. Pentru a face un preparat de post nu adaugati slaninuta in bors.

Poze

Bors ucrainean cu sfecla, poza 1
Bors ucrainean cu sfecla, poza 2
Bors ucrainean cu sfecla, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!
Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Bors de cartofi cu sfecla rosie !
Bors de cartofi cu sfecla rosie !
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei