Petitchef

Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluatul :

Umplutura:

Preparare

  • Aluatul se framinta 30-40 de minute si se lasa la dospit alte 40-50 de minute.
  • Se pune apoi aluatul pe masa si se mai framinta 2-3 minute.Se acopera si se mai lasa 15 minute la dospit.
  • Apoi se intinde o foaie cu grosimea de 2 cm si se taie in patrate cam de 12 cm latura sau cit vreti sa fie de mari brinzoaicele.
  • Cu o lingura se umplu brinzoaicele cu crema de brinza, se aduc spre mijloc cele 4 colturi de aluat si se pun in tava unsa. Se ung brinzoaicele cu ou batut si se dau la cuptor sa se coaca.

Rețete inrudite

YouTube

Rum baba


Poze

Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac) - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

21/10/2013

Este excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/09/2013

ARATA SUPER BINE

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Reteta ok

(0) (0) Abuz
Silvia1974, 16/08/2013

Cred ca e buna reteta, o sa incerc si eu.

(0) (0) Abuz
05/02/2013

Super buneeeeeeeeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Canelés bordelais - canelate bordeleze
Canelés bordelais - canelate bordeleze
5 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rum baba
Rum baba
12 porții
4 h 20 m
Dificil
4.6 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează