Petitchef

Strudel cu branza

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Într-un castron se combina brânza, ouale, zaharul, stafidele i sarea.
  • Apoi se intinde aluatul pe o planseta, se pune brânza la un capt de aluat, pe lungime. Se ruleaza, dupa ce se inchid bine partile laterale. In functie de tava se face un rulou mare sau 2 mai mici.
  • Într-un castron mai mic, se bate glbenusul de ou cu laptele, iar cu o pensula se intinde pe strudel, pentru a prinde culoare la cuptor.
  • Se coace 20-25 de minute pân când coaja este maro auriu.
  • Când trudelul este gata, se lasa un pic sa se raceasca, apoi se taie în porii individuale si se presara cu zahar vanilat. Se serveste cald sau rece.


Întrebări:




Comentarii:

10/05/2019

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează