Petitchef

Strudel cu branza

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g de aluat de patiserie

zahar vanilat

500 g brânza

2 oua + 1 galbenus

3-4 linguri de zahar

50 g. stafide

40 ml lapte

o priz de sare

Preparare

  • Într-un castron se combina brânza, ouale, zaharul, stafidele i sarea.
  • Apoi se intinde aluatul pe o planseta, se pune brânza la un capt de aluat, pe lungime. Se ruleaza, dupa ce se inchid bine partile laterale. In functie de tava se face un rulou mare sau 2 mai mici.
  • Într-un castron mai mic, se bate glbenusul de ou cu laptele, iar cu o pensula se intinde pe strudel, pentru a prinde culoare la cuptor.
  • Se coace 20-25 de minute pân când coaja este maro auriu.
  • Când trudelul este gata, se lasa un pic sa se raceasca, apoi se taie în porii individuale si se presara cu zahar vanilat. Se serveste cald sau rece.

Întrebări:




Comentarii:

10/05/2019

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Strudel cu branza de vaci si stafide
Strudel cu branza de vaci si stafide
6 porții
40 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Strudel cu branza dulce
Strudel cu branza dulce
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ștrudel cu brânză
Ștrudel cu brânză
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei