Petitchef

Cannelloni cu spanac, ricotta si sos de rosii

Va propun o reteta de care va veti indragosti pe loc si pe care veti mai dori sa o faceti cat mai curand.

Altele
3 porții
15 min
1 h 15 m
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Fierbem foile de lasagna si le scoatem pe o farfurie.
  • Intr-un vas cu ulei de masline calim ceapa taiata marunt pana cand isi schimba culoarea. Adaugam usturoiul si oregano (amandoua taiate cat mai marunt). Completam cu untul si lasam pana cand se topeste. Dupa aceea punem spanacul, condimentam cu sare, piper si lasam sa scada.
  • Intindem si aranjam foile de lasagna (una langa alta) pe un blat de bucatarie sau pe masa foarte curata pentru a face umplutura. Asezam un strat de spanac, unul de ricotta, sare , piper, jumatate din cantitatea de parmezan si rulam folile.
  • Intr-un blender preparam sosul din rosiile taiate in doua, busuiocul, sare, piper si mixam bine.
  • Intr-o tava sau vas termorezistent punem sosul de rosii, cannelloni iar deasupra mozzarella feliute si restul de parmezan. Dam la cuptor timp de 30-40 minute pana cand preparatul se rumeneste frumos deasupra.


Poze

Cannelloni cu spanac, ricotta si sos de rosii
Cannelloni cu spanac, ricotta si sos de rosii - poza 2
Cannelloni cu spanac, ricotta si sos de rosii - poza 3
Cannelloni cu spanac, ricotta si sos de rosii - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cannelloni cu ciuperci și cârnați
Cannelloni cu ciuperci și cârnați
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează