Petitchef

Carnati de casa ,costite si slanina afumata

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
3 kg Carne de porc ,

macra 2 kg

1 kg carne mai grasa

usturoi pisat,


sare si piper ,

putina boia dulce,

200 ml supa de oase fierte si

mate subtiri

Preparare

  • Carnea o macinam cu masina de tocat ,sa pune apoi intr-un vas de plastic(nu metal ca sa nu se oxideze).

    Toate ingredientele se pun (pe rand) peste carnea tocata si se framanta bine, se adauga supa de oase si se framanta in continuare. Se mai potriveste de sare, piper daca mai e nevoie si se umple apoi cu carnatarul in intestine.
  • Se inteapa pe alocuri cu un ac sa nu crape intestinul si se pun la zvantat la rece pana a doua zi
    A doua zi se pun carnatii la afumat in afumatoare.

Întrebări:




Comentarii:

14/12/2012

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Arata bine ,reteta e simpla , o sa incerc si omsa va zic cum au iesit....abia astept.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati de casa
Carnati de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati de casa
Carnati de casa
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.