Carnati de casa ,costite si slanina afumata

(4.15/5 - 39 voturi)
2 comentarii

Ingrediente

- 3 kg Carne de porc ,
- macra 2 kg
- 1 kg carne mai grasa
- usturoi pisat,
- - coriandru,
- sare si piper ,
- putina boia dulce,
- 200 ml supa de oase fierte si
mate subtiri

Preparare

Etapa 1

Carnea o macinam cu masina de tocat ,sa pune apoi intr-un vas de plastic(nu metal ca sa nu se oxideze).

Toate ingredientele se pun (pe rand) peste carnea tocata si se framanta bine, se adauga supa de oase si se framanta in continuare. Se mai potriveste de sare, piper daca mai e nevoie si se umple apoi cu carnatarul in intestine.

Etapa 2

Se inteapa pe alocuri cu un ac sa nu crape intestinul si se pun la zvantat la rece pana a doua zi
A doua zi se pun carnatii la afumat in afumatoare.

Rețete inrudite


Întrebări:







Comentarii:

28/06/2012

Arata bine ,reteta e simpla , o sa incerc si omsa va zic cum au iesit....abia astept.

(0) (0) Abuz
14/12/2012

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Video sugerat

Carnati cu vin alb




Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale