-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Garnituri
-
Garnituri cu cartofi
-
Cartofi trasi in unt
Cartofi trasi in unt
Ingrediente
3
Cost estimat: 1.89Euros€ (0.63€/porție)
Preparare
-
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in 4. Ar fi de preferat sa aveti cartofi cat mai mici. Se pun la fiert in apa rece cu sare.
-
Se vor fierbe doar pe jumatate. Se scot si se lasa la scurs. Se pune intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam untul.
-
Cand s-a topit untul, adaugam cartofii si se lasa pana se rumenesc. Se condimenteaza cu sare si piper.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 505Kcal
-
Carbo: 34g
-
Grăsimi: 38.8g
-
Grăsimi sat.: 19.9g
-
Proteine: 3.6g
-
Fibre: 2.7g
-
Zahăr: 3.3g
-
ProPoints: 14
-
SmartPoints:
21
Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete