Petitchef

Cartofi trasi in unt

Altele
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
505 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 3
500 g cartofi,

2-3 linguri ulei.

100 g unt,

sare,

piper.

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in 4. Ar fi de preferat sa aveti cartofi cat mai mici. Se pun la fiert in apa rece cu sare.
  • Se vor fierbe doar pe jumatate. Se scot si se lasa la scurs. Se pune intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam untul.
  • Cand s-a topit untul, adaugam cartofii si se lasa pana se rumenesc. Se condimenteaza cu sare si piper.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)
Calorii: 505Kcal
  • Carbo: 34g
  • Grăsimi: 38.8g
  • Grăsimi sat.: 19.9g
  • Proteine: 3.6g
  • Fibre: 2.7g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 14
  • SmartPoints: 21

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi noi cu unt, smantana si marar
Cartofi noi cu unt ,smantana si marar
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi dumicati
Cartofi dumicati
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cartofi trasi in pesmet cu sos de iaurt
Cartofi trasi in pesmet cu sos de iaurt
4 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.