Cartofi trasi in unt

Ingrediente
3
Cost estimat: 1.89Euros€ (0.63€/porție)
Rețete inrudite
-
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
-
Cartofi zdrobiți în air fryer, garnitura ultra crocantă!
-
Cartofi spiralați la cuptor
-
Cartofi umpluti cu somon
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in 4. Ar fi de preferat sa aveti cartofi cat mai mici. Se pun la fiert in apa rece cu sare.
- Se vor fierbe doar pe jumatate. Se scot si se lasa la scurs. Se pune intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam untul.
- Cand s-a topit untul, adaugam cartofii si se lasa pana se rumenesc. Se condimenteaza cu sare si piper.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 505Kcal
- Carbo: 34g
- Grăsimi: 38.8g
- Grăsimi sat.: 19.9g
- Proteine: 3.6g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 3.3g
- ProPoints: 14
- SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!