Petitchef

Piurre de cartofi cu usturoi copt.

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofi taiati cubulete se pun la fiert cu sare. Usturoiul se taie in doua, se pune peste el sare, piper si ulei de masline.
  • Daca va place rozmarinul, puneti cateva ramurele langa usturoi.Impachetati capatanile de usturoi in folie de aluminiu si dati la cuptor cca 40-45 minute.
  • Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa si se paseaza, sau se fac cu mixerul. Puneti untul, laptele cald, oul crud si amestecati.
  • Cand usturoiul s-a copt, il scoatem din camasile lui, il punem pe o farfurie si il mai pasam putin cu furculita.
  • Se incoporeaza in piurre, potriviti de sare si piper si gata.


Poze

Piurre de cartofi cu usturoi copt.
Piurre de cartofi cu usturoi copt. - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Praful de copt - ingredientul invizibil Praful de copt - ingredientul invizibil S-au copt ciresele! S-au copt ciresele! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează