Petitchef

Sufleu de spanac

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g spanac

3 oua

100 g cascaval


150 g unt

2 linguri pesmet,sare.

Preparare

  • Speli spanacul in mai multe ape,il fierbi in apa clocotita cu sare si il lasi sa se scurga intr-o sita.Tai marunt ciupercile curatate si spalate si le inabusteti in unt.
  • Toci spanacul si-l amesteci cu ciupercile,galbenusurile,50 g cascaval ras,un praf de sare si albusurile batute spuma.
  • Pui compozitia intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet si dai suflet la cuptor pentru 15 minute,la foc iute.Il rastorni pe un platou,il stropesti cu unt fierbinte si presari cascavalul ramas.

Poze

Sufleu de spanac, poza 1
Sufleu de spanac, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sufleu de broccoli si ciuperci (montignac)
Sufleu de broccoli si ciuperci (montignac)
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sufleu de spanac cu cartofi
Sufleu de spanac cu cartofi
4 porții
1h10m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Sufleu de ciuperci
Sufleu de ciuperci
8 porții
1h10m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.