Petitchef

Sufleu de spanac

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spanacul curatat se opareste cateva minute in apa cu sare, apoi se pune la scurs.
  • Din unt, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu spanacul tocat, cascavalul ras, galbenusurile si albusurile batute spuma.
  • Se toarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu 25 de minute.
    Spanac gratinatSufleu de spanacSpanac cu ciuperci la cuptor.
  • Galuste de spanac cu smantana si parmezanJumari de oua cu spanacBudinca de spanac cu orezBudinca de spanac cu branza.
  • Clatite cu spanacSpanac cu susanSufleu de legumeSufleu de fasole verdeSufleu de cascavalPlacinta cu spanacRavioli cu spanacSufleu de sparanghel.

P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: