Petitchef

Crema De Zahar Ars

Reteta Copilariei.

Desert
1 porții
30 min
1 oră
Dificil

Ingrediente

1
Cost estimat: 2.65 (2.65€/porție)

Preparare

  • Etapa 1 - Crema De Zahar Ars
    Bateti ouale (eu am batut ouale cu un tel dar puteti folosi un mixer electric) ca pentru omleta apoi adaugati zaharul si continuati sa mixati 1-2 minute.
  • Etapa 2 - Crema De Zahar Ars
    Adaugati laptele si mixati in continuare pana ce compozitia se omogenizeaza.
  • Etapa 3 - Crema De Zahar Ars
    Puneti restul de zahar intr-o tigaie sau un vas termorezistent si caramelizati zaharul pe aragaz sau in cuptor(varianta la cuptor dureaza mai mult). Cand zaharul s-a topit si capata o culoare maronie tapetati peretii vasului cu sosul obtinut insa aveti mare grija caci in contact cu pielea poate provoca arsuri destul de grave.(Fiti cu ochii pe zahar si nu il lasati sa se arda caci are un gust amar)
  • Etapa 4 - Crema De Zahar Ars
    Turnati compozitia de oua peste sosul de caramel si puneti in cuptorul incins la 160C/325F/gaz 3 pentru 50-60 de minute sau pana ce crema capata o culoare aurie si s-a patruns complet. Rasturnati pe un platou sau o farfurie. Portionati dupa preferinta si serviti fierbinte sau rece, este la fel de delicioasa.
  • POFTA BUNA!!!!


Poze

Crema De Zahar Ars
Crema De Zahar Ars - poza 2
Crema De Zahar Ars - poza 3
Crema De Zahar Ars - poza 4
Crema De Zahar Ars - poza 5
Crema De Zahar Ars - poza 6

Întrebări:




Comentarii (22):

costache
costache, 28/03/2014

Delicios! Trebuie sa o incerc si eu. Demult n-am mai mancat asa ceva.

(0) (0) Abuz
09/03/2014

Delicioasa

(0) (0) Abuz
23/02/2014

F.gustoasa

(0) (0) Abuz
livica, 23/02/2014

Super bun!

(0) (0) Abuz
23/02/2014

E delicioasa

(0) (0) Abuz
23/02/2014

Abia astept

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Este desertul meu preferat

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Buna si usor de facut!

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Imi aduc aminte de ce ace facea mama mea reteta e grozava.

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Naspaa , nu este deloc buna la gust !!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează