Petitchef

Japoneze

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluat:

Pentru deasupra:

Preparare

  • Aluatul, l-a facut in masina de paine, iar ingredientele le-a pus in cuva masinii, exact in ordinea enumerata mai sus.
  • A setat masina pt framantat si dospit, iar dupa 90, aluatul era crescut frumos si gata de modelat.Ungem planseta de lucru, cu ulei rasturnam aluatul si-l impartim in 12 bucati.
  • Luam cate o bucata, o rasucim, formam un sul, il indoim in mijloc, iar capetele le rasucim intre ele.
  • Bucla de pe mijloc o ridicam si o asezam exact pe punctul de rasucire a celor doua capete si pe rand introducem capetele sub bucla.
  • Procedam la fel si cu celelalte bucati de aluat.Asezam japonezele in tava tapetata cu hartie de copt si le lasam sa creasca inca 30.
  • Intre timp, batem oul cu laptele si cand japonezele sant bine crescute, le ungem bine cu pensula, apoi presaram seminte pe fiecare, dupa preferinta.
  • Intre timp, batem oul cu laptele si cand japonezele sant bine crescute, le ungem bine cu pensula, apoi presaram seminte pe fiecare, dupa preferinta.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta hamburger


Poze

Japoneze
Japoneze - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată japoneză de castraveți marinați
Salată japoneză de castraveți marinați
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează