Petitchef

Legume picante

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Morcovul, doovlecelul si vanata se taie fasii subtiri. La fasolea verde se inlatura capetele si se rupe in doua.
  • Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
  • Adaugam restul de legume si amestecam.
  • Dupa ~ 5 minute adaugam usturoiul pisat marunt si boiaua iute. Condimentam cu sare si piper.


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 28/05/2018

Mai bine-i spuneai "ghiveci picant" pentru ca toata adunatura asta de legume se foloseste la ghiveci si mai bine foloseai un ardei iute in loc de boia.

(3) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la gratar cu usturoi
Legume la gratar cu usturoi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume la tigaie
Legume la tigaie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.