Petitchef

Rulouri de vinete

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Vinetele se spala, se inlatura cotorul si se taie fasii lungi de 1 cm. Se presara sare pe ele si se lasa 30 minute, dupa care se preseaza usor sa iasa zeama.
  • Se pun pe plita incinsa si se coc pe ambele parti. Morcovii se curata de coaja si se taie betisoare. Dovlecelul se taie betisoare, pastrand coaja.
  • Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri de ulei si prajim morcovul la foc mare pentru 3 minute. Adaugam si dovlecelul si amestecam, lasam pentru inca 3 minute.
  • Condimentam cu sare si piper. Adaugam si o lingurita cu ierburi de provence. Se ia cate o felie de vanata, se pune o lingura de legume si rulam.
  • Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra fiecarui rulou asezam cate o feliuta de rosie. Dam la cuptor la foc mare (220 grade) pentru 30 minute.
  • Servim cu sos EMILsau improvizam un sos din 2 rosii in care adaugam cateii de usturoi pisati. Si condimentam cu sare, piper si boia iute.


Întrebări:




Comentarii:

29/05/2018

O porcarie totala si o descriere mizerabila, tipica pentru "elucubratii culnare".

(0) (0) Abuz
19/03/2015

Minunat, o fac chiar acum... multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează