Petitchef

Legume la tigaie

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

1 dovlecel,


1 ardei gras rosu,

1 ardei gras verde,

3 linguri ulei de masline,

1 lingurita seminte de susan,

3 lingurite sos worcestershire,

sare,

piper.

Preparare

  • Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm. Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
  • Adaugam si restul de legume si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute.
  • La sfarsit adaugam semintele de susan. Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.
  • O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2012

Arata bine in farfurie

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume gratinate
Legume gratinate
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Legume picante
Legume picante
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei