Petitchef

Caramel frappuccino

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cafeaua am lasat-o neagra, pentru ca va fi suficient de dulce de la sosul de caramel. Punem intr-un blendergheata, laptele si cafeaua si le amestecam pana se marunteste gheata.
  • .Cu sosul de caramel am facut decoratiuni si am lasat cate o lingura in fiecare pahar. Turnam amestecul in pahare, peste punem frisca sau spuma de lapte pana se umple paharul si ornam cu sos de caramel.
  • Servim imediat, si socotim ca 100 grame au aproximativ 80 calorii, deci cu muuult mai putin decat originalul.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

19/07/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caramel de portocale -concentrat
Caramel de portocale -concentrat
2 porții
2 ore
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ananas copt cu sos de caramel
Ananas copt cu sos de caramel
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu caramel si ciocolata
Tort cu caramel si ciocolata
8 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Caramel cu unt semi-sarat
Caramel cu unt semi-sarat
15 porții
15 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
3 porții
4 h 30 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Caramel de curmale
Caramel de curmale
6 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: