Petitchef

Caramel frappuccino

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 cana cafea

3/4 cana de lapte

cateva cuburi de gheata

3 linguri sos caramel

frisca (sau spuma de lapte) pentru decor

Preparare

  • Cafeaua am lasat-o neagra, pentru ca va fi suficient de dulce de la sosul de caramel. Punem intr-un blendergheata, laptele si cafeaua si le amestecam pana se marunteste gheata.
  • .Cu sosul de caramel am facut decoratiuni si am lasat cate o lingura in fiecare pahar. Turnam amestecul in pahare, peste punem frisca sau spuma de lapte pana se umple paharul si ornam cu sos de caramel.
  • Servim imediat, si socotim ca 100 grame au aproximativ 80 calorii, deci cu muuult mai putin decat originalul.

Întrebări:




Comentarii:

19/07/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Caramel cu unt semi-sarat
Caramel cu unt semi-sarat
15 porții
15 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tartalete cu caramel si ciocolata
Tartalete cu caramel si ciocolata
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Caramel de portocale -concentrat
Caramel de portocale -concentrat
2 porții
2 ore
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu caramel si ciocolata
Tort cu caramel si ciocolata
8 porții
55 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Prajitura cu bezea caramel
Prajitura cu bezea caramel
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiMere in caramel – amintiri dulci ale copilariei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: