Petitchef

Paine din carne cu fulgi de porumb

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg carne de vita tocata

1 ceapa tocata marunt

150 g fulgi de porumb maruntiti

60 ml sos de rosii/ketchup

1 lingura de mustar

1-2 oua batute lejer

sare si piper dupa gust

zahar brun cca 1 lingurita

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 375°F si se unge cu ulei o forma pt paine din ceramica ori sticla yena intr-un bol se amesteca toate ingredientele cu exceptia zaharului/
  • Se intinde compozitia in forma, apasand bine.
  • Se presara cu zahar brun (facultativ) se coace cca 1 ora sau pana s-a rumenit frumos.
  • Se transeaza si se serveste cu garnitura preferata si eventual ketchup sa aiba trecere si la copii.

Poze

Paine din carne cu fulgi de porumb, poza 1Paine din carne cu fulgi de porumb, poza 2Paine din carne cu fulgi de porumb, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pudding de paine
Pudding de paine
12 porții
1h20m
Foarte ușor
Rețetă Paine din faina neagra&secara
Paine din faina neagra&secara
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalatePainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: