Ingrediente: Avem nevoie de: 1 kg cotlet cu os, 250 ml bulion, 3 catei usturoi taiat marunt, 100 ml vin alb, 50 ml apa, sare. piper negru, piper alb. Pentru...
Ingrediente: muschiulet de porc (2 bucati, ambele avand 1 kg) 800 g ciuperci 5-6 fire de usturoi verde o lamaie condimente: rozmarin, cimbru, piper, usturoi praf.
Ingrediente: 6 catei de usturoi 50 ml sos de soia 2 linguri de ghimbir ras 2 linguri de mustar Dijon 50 ml suc de lime 125 ml ulei de masline 1/2 lingurita de...
Ingrediente: 2 morcovi ( unul se da pe razatoare) carne de porc- taiata cubulete kaizer afumat- tot cubulete 1 ceapa o telina potrivita 4 cartofi 250 g...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...