Petitchef

Paste mediteraneene

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Uleiul se incinge intr-o tigaie, si se adauga usturoiul tocat si anchovies tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si anchovies se topesc. Da, se topesc in ulei.
  • Se adauga sunca si se lasa pana se rumeneste si ea, inca 1 minut - 2.
  • Se adauga rosiile si ardeiul iute, se potriveste de sare si piper . Se lasa pana cand rosiile se inmoaie si se formeaza un sos. Se adauga caperele.
  • Intre timp se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg, oprindu-se o ceasca din apa in care au fiert, se pun peste sos, se adauga apa si se amesteca pe foc pana cand a scazut apa, cam 2 minute. Se servesc cu decorate cu busuioc si parmesan ras.


Poze

Paste mediteraneene, poza 1
Paste mediteraneene, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu soia si ciuperci
Paste cu soia si ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste de primavara
Paste de primavara
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paste scoica cu sos de rosii si busuioc
Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.