Petitchef

Paste mediteraneene

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Uleiul se incinge intr-o tigaie, si se adauga usturoiul tocat si anchovies tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si anchovies se topesc. Da, se topesc in ulei.
  • Se adauga sunca si se lasa pana se rumeneste si ea, inca 1 minut - 2.
  • Se adauga rosiile si ardeiul iute, se potriveste de sare si piper . Se lasa pana cand rosiile se inmoaie si se formeaza un sos. Se adauga caperele.
  • Intre timp se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg, oprindu-se o ceasca din apa in care au fiert, se pun peste sos, se adauga apa si se amesteca pe foc pana cand a scazut apa, cam 2 minute. Se servesc cu decorate cu busuioc si parmesan ras.


Poze

Paste mediteraneene
Paste mediteraneene - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează