Petitchef

Paste cu cascaval si vinete la cuptor

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata vinetele,se taie felii subtiri ,presari putina sare si le lasi la scurs 20-30 minute.Pastele se fierb in apa cu sare,se scurg de apa bine apoi se pun deoparte acoperite sa nu se usuce.
  • Ceapa si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc impreuna cu vinetele .Se adauga sosul de rosii,sare si piper dupa gust.
  • Oual se amesteca cu smantana si putina sare.Se unge o forma de jena cu unt ,se pun pastele si patrunjelul tocat marunt.
  • Se toarna smantana amestecata cu ou si cascavalul ras.Se da la cuptor 20 minute la 170°C.

Poze

Paste cu cascaval si vinete la cuptor, poza 1
Paste cu cascaval si vinete la cuptor, poza 2
Paste cu cascaval si vinete la cuptor, poza 3
Paste cu cascaval si vinete la cuptor, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

28/02/2013

Delicioasa reteta

(0) (0) Abuz
19/07/2012

F f bune

(0) (0) Abuz
26/08/2011

Bravo!

(0) (0) Abuz
04/07/2011

O reteta extraordinara.amincercato si eu

(0) (0) Abuz
03/07/2011

Buona

(0) (0) Abuz
02/07/2011

Super

(0) (0) Abuz
cucc, 23/05/2009

Superrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval
Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval
6 porții
1h50m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei