Petitchef

Snitel de porc cu susan

Altele
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o bucata pulpa de porc (500 g)

3 lingurite de susan

1 ou

1 lingura de faina

1 lingura de pesmet

sare

piper

boia dulce


Preparare

  • Spalam si curatam carnea de pielite, apoi o taiem felii nici foarte groase, nici prea subtiri, le batem pe o singura parte cu ciocanul pentru snitele.
  • Le condimentam cu sare, piper, boia, cimbru si nucsoara si le lasam o ora cu condimentele pe ele.
  • Batem oul cu un praf de sare, piper si boia, dupa care adaugam faina, pesmetul si susanul si omogenizam compozitia, daca iese prea groasa puneti un pic de apa.
  • Dam feliile de carne prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins.
    Le Prajim frumos pe ambele parti.
  • Le scoatem pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.
  • A servit alaturi de cartofi in crusta de mustar si susan si salata verde cu castraveti.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Sticksuri cu feta si susan


Comentarii:

18/02/2014

O s-o incerc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Baghete rasucite cu susan
Baghete rasucite cu susan
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Snitel pane din muschiulet de porc!
Snitel pane din muschiulet de porc!
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Snitel de porc cu pesmet
Snitel de porc cu pesmet
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Snitel pane de porc
Snitel pane de porc
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: