Petitchef

Snitel de porc cu susan

Altele
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam si curatam carnea de pielite, apoi o taiem felii nici foarte groase, nici prea subtiri, le batem pe o singura parte cu ciocanul pentru snitele.
  • Le condimentam cu sare, piper, boia, cimbru si nucsoara si le lasam o ora cu condimentele pe ele.
  • Batem oul cu un praf de sare, piper si boia, dupa care adaugam faina, pesmetul si susanul si omogenizam compozitia, daca iese prea groasa puneti un pic de apa.
  • Dam feliile de carne prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins.
    Le Prajim frumos pe ambele parti.
  • Le scoatem pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.
  • A servit alaturi de cartofi in crusta de mustar si susan si salata verde cu castraveti.


Întrebări:




Comentarii:

18/02/2014

O s-o incerc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel? Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.