Petitchef

Snitel de porc cu pesmet

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
carne de porc pentru snitel

faina si pesmet in proportii egale


sare, piper

Preparare

  • Se feliaza carnea subtire si se bate pentru a se fragezi. Se amesteca pe o farfurie faina, pesmetul, sarea si piperul. Intr-un bol se sparg ouale (2-3 in functie de cantitatea de carne).
  • Se moaie fiecare felie de carne in oul batut si apoi se da prin faina cu pesmet. Se prajeste in ulei incins bine, pana prinde o crusta aurie.

Poze

Snitel de porc cu pesmet, poza 1Snitel de porc cu pesmet, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Linte cu pulpa de porc


Comentarii:

02/02/2014

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Snitel pane din muschiulet de porc!
Snitel pane din muschiulet de porc!
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Snitel pane de porc
Snitel pane de porc
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitel de porc ? tip vienez
Snitel de porc ? tip vienez
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?Panko - pesmet caracteristic bucatariei japonezePanko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: