Carnati de casa

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cu o zi inainte de a face carnatii puneti matele in apa la desarat. Schimbati apa de mai multe ori.
  • Carnea e cel mai bine sa fie congelata, merge mai bine in masina de tocat, sau in cazul meu, la robotul de bucatarie. Mi-a placut mai mult la robot pentru ca s-a maruntit mai bine.
  • Deci, dupa tocarea carnii amestecati usturoiul pisat cu apa si restul de condimente dupa preferinte.
  • Matele se intind intat pe o coada de lingurita, apoi se ruleaza pe forma speciala de carnati.

Punctează această reţetă

IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cool

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O porcarie

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu pot comenta ca imi lasa gura apa!!!

abuz

anonymous

Buni rau de tot

abuz

anonymous

Nu se poate da masurile exacte la mirodenii? Dupa gust nu exista masura

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Nu punem si slanina in compozitie?

abuz

anonymous

Buuuuuun

abuz

anonymous

Fara

abuz

anonymous

Bravoooo

abuz
  • pagina 1 / 2