Petitchef

Carnati de casa

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cu o zi inainte de a face carnatii puneti matele in apa la desarat. Schimbati apa de mai multe ori.
  • Carnea e cel mai bine sa fie congelata, merge mai bine in masina de tocat, sau in cazul meu, la robotul de bucatarie. Mi-a placut mai mult la robot pentru ca s-a maruntit mai bine.
  • Deci, dupa tocarea carnii amestecati usturoiul pisat cu apa si restul de condimente dupa preferinte.
  • Matele se intind intat pe o coada de lingurita, apoi se ruleaza pe forma speciala de carnati.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Carnati de casa
Carnati de casa - poza 2

Întrebări:




Comentarii (14):

17/10/2016

Cool

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/12/2013

O porcarie

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/12/2013

Nu pot comenta ca imi lasa gura apa!!!

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Buni rau de tot

(0) (0) Abuz
17/12/2013

Nu se poate da masurile exacte la mirodenii? Dupa gust nu exista masura

(0) (0) Abuz
16/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
16/12/2013

Nu punem si slanina in compozitie?

(0) (0) Abuz
15/12/2013

Buuuuuun

(0) (0) Abuz
14/12/2013

Fara

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Bravoooo

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cannelloni cu ciuperci și cârnați
Cannelloni cu ciuperci și cârnați
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează