Carnati de casa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Cu o zi inainte de a face carnatii puneti matele in apa la desarat. Schimbati apa de mai multe ori.
- Carnea e cel mai bine sa fie congelata, merge mai bine in masina de tocat, sau in cazul meu, la robotul de bucatarie. Mi-a placut mai mult la robot pentru ca s-a maruntit mai bine.
- Deci, dupa tocarea carnii amestecati usturoiul pisat cu apa si restul de condimente dupa preferinte.
- Matele se intind intat pe o coada de lingurita, apoi se ruleaza pe forma speciala de carnati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cool
am gătit această rețetă
anonymous
O porcarie
am gătit această rețetă
anonymous
Nu pot comenta ca imi lasa gura apa!!!
anonymous
Buni rau de tot
anonymous
Nu se poate da masurile exacte la mirodenii? Dupa gust nu exista masura
anonymous
Excelent
anonymous
Nu punem si slanina in compozitie?
anonymous
Buuuuuun
anonymous
Fara
anonymous
Bravoooo
Punctează această reţetă