Petitchef

Spanac

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg spanac,

3 linguri faina,

1 capatana de usturoi,


500 ml lapte

condimente

Preparare

  • Se aleg frunzele de spanac, se spala bine si se pune la fiert , in apa fierbinte fierbe, pentru cateva minute . Cat fierbe spanacul curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt.
  • Se scoate spanacul, se pune la scurs intr-o sita si apoi se toaca marunt. In cratita se pun faina, usturoiul si ceapa tocate si putin ulei sa se caleasca, dupa ce este asa putin maroniu, si face basicute se pune spanacul tocat se amesteca si se adauga treptat apa .
  • Adica se pune putin lapte si se amesteca, iar lapte si iar se amesteca.
  • Cand tot laptele e pus se lasa la fiert cam 10 minute si se condimenteaza cu vegeta, sare, delikat.

Poze

Spanac, poza 1
Spanac, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

28/02/2012

O reteta buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu rosii - pentru copii
Spanac cu rosii - pentru copii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu orez si masline
Spanac cu orez si masline
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu dovlecei la cuptor
Spanac cu dovlecei la cuptor
6 porții
1h10m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.