Petitchef

Pipote si inimi cu sos de usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o caserola de pipote cu inimi

o capatana de usturoi

4-5 liguri tocana de legume

sare

piper

boia

verdeata

Preparare

  • Spalam si curatam pipotele si inimile si le punem intr-o tigaie cu ulei la inabusit, cand s-au rumenit putin adaugam usturoiul intreg sau pisat si tocanita de legume, peste care punem 2 cani de apa.
  • Le lasam pana scade apa si se formeaza sosul, condimentam cu sare , piper si boia.
    Asezonam cu verdeata.

Întrebări:




Comentarii:

09/03/2019

Si fierb pipotele asa de repede/ este o aberatie!

(0) (0) Abuz
Alin, 18/01/2019

Cu apa???

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
04/02/2013

Da

(0) (0) Abuz
27/07/2011

Asa se scrie o reteta?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pipote si inimioare de curcan rasol
Pipote si inimioare de curcan rasol
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pipote si inimi de pui cu mazare
Pipote si inimi de pui cu mazare
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pipote si inimi cu ceapa
Pipote si inimi cu ceapa
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei