Petitchef

Ebichili - Creveti cu usturoi si sos iute

Felul principal
2 porții
10 min
12 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii.
  • Se scot si se pun pe o farfurie.
  • Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute.
  • Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Retete cu... creveti Retete cu... creveti Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează