Petitchef

Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute

Felul principal
2 porții
10 min
12 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g creveti curatati

5 catei de usturoi

1/3 cup sos iute,thailandez

sare

ulei pentru prajit

Preparare

  • Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii.
  • Se scot si se pun pe o farfurie.
  • Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute.
  • Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Orez picant cu creveti si sos alb
Orez picant cu creveti si "sos alb"
2 porții
1h15m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute
Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Creveti cu sos de lamaie si usturoi (reteta video)
Creveti cu sos de lamaie si usturoi (reteta video)
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFoaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: