Petitchef

Ebichili - Creveti cu usturoi si sos iute

Felul principal
2 porții
10 min
12 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii.
  • Se scot si se pun pe o farfurie.
  • Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute.
  • Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Rețete inrudite

YouTube

Creveti flambati


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Retete cu... creveti Retete cu... creveti Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează