Petitchef

Creveti in unt cu usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g creveti decorticati

200 g unt,

5 catei de usturoi,

1/2 lamaie,

sare.

Preparare

  • Crevetii se decongeleaza. Usturoiul se piseaza, se condimenteaza cu sare, se pune putin ulei si amestecam pana obtinem o pasta.
  • Se pune untul intr-o tigaie si se amesteca pana se topeste. Se adauga crevetii si se amesteca din cand in cand pentru 10-15 minute.
  • Adaugam usturoiul si mai lasam 1-2 minute. Stoarcem zeama de la lamaie si stropim crevetii. Servim fierbinti cu multa paine.
  • Trebuie consumat tot sosul, deci painea este obligatorie. Merge si un pahar cu vin alb sec.



Comentarii:

14/03/2013

Naspa

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Criminali...

(0) (0) Abuz
27/05/2012

10-15 minute e mult
4-6 minute

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti flambati
Creveti flambati
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Creveti in unt cu usturoi
Creveti in unt cu usturoi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Creveti cu unt
Creveti cu unt
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Unt versus MargarinaUnt versus MargarinaFoaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: