Petitchef

Paste cu mascarpone

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se înculzete uleiul de masline într-o tigaie, la un foc mediu. Se adauga usturoiul si se prajeste pentru 1 minut. Se adauga rolii le tocate, ceapa si sarea. Se amesteca frecvent. Acest amestec se lasa la foc pentru aproximativ 25 de minute, pâna când sosul s-a dezvoltat.
  • Se fierb pastele dupa instruct iunile de pe ambalaj.
    Se amesteca brânza mascarpone in amestecul de rosii pana se topeste .Se adauga parmezan si frunze de busuioc la sos, se amesteca si se serveste amestecat cu paste foinoase.


Întrebări:




Comentarii:

17/09/2013

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/01/2017

Eu nu pot sa inteleg cum poti sa pui unitate de masura pt mascarpone un sfert de pahar! De care pahar? Si de ce as masura mascarponele cu paharul?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează