Petitchef

Paste Picante cu Ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalam ciupercile si le taiem fasii nu prea subtiri. Le sotam intr-o lingura de ulei, adaugam putina sare si le lasam sa fiarba acoperite pana scade apa. Socatem ciupercile din tigaie, punem 1 - 2 linguri de ulei si calim ceapa tocata marunt.
  • Cand ceapa este translucida, adaugam rosiile decojite si tocate cubulete, ardeiul iute tocat marunt, usturoiul si telina tocata fin.Lasam la foc mic pana sosul se ingroasa si toate ingredientele sunt fierte, aproximativ 15 - 20 minute.
  • Adaugam cimbrul, potrivim de sare si amestecam sosul cu pastele fierte si scurse. Aranjam pe farfurii pastele, adaugam ciupercile si deasupra presaram patrunjel proaspat tocat.
  • Un pranz light de post daca nu folositi paste cu ou, cu proteine din ciuperci si doar 110 calorii la 100 de grame.


Poze

Paste Picante cu Ciuperci
Paste Picante cu Ciuperci - poza 2
Paste Picante cu Ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

AURELIA, 22/09/2022

Ciuperci am ,maine este vineri ,o ideie excelenta de mancare. Multumesc

(0) (0) Abuz
17/11/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
09/04/2013

Foarte bune . delicios !!!! :)

(0) (0) Abuz
06/04/2013

Suna excellent

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Sunt sigura ca e un deliciu :-) am sa o incerc chiar acum.....

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Foare bune

(0) (0) Abuz
15/11/2012

Super

(0) (0) Abuz
08/12/2011

Arata f bine
am sa fac si ue maine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează