Petitchef

Puisori din oua umplute

Antreuri
8 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
4 oua

pate



crema de branza / branza topita

piper boabe

ardei rosu

verdeata

scobitori

Preparare

  • Oualele se fierb tari
    se taie in 2 pe lung
    se scoate galbenusul si se amesteca cu pate
    cu aceasta compozitie umplem jumatatile de albus
    peste ele pune maioneza
    din urda amestecata cu crema de branza / branza topita facem bilute care vor reprezenta capul puisorilor pe care la atasam de corp printr o jumatate de scobitoare
    ochii ii facem din 2 boabe de piper
    creasta si ciocul din ardei rosu
    aripioarele din frunze de verdeata
    pofta buna

Întrebări:




Comentarii (20):

14/12/2013

FOARTE BUNA SI DELICIOASA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/04/2015

Imi place foarte mult cum arata. Aveti imaginatie!!

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Gustos

(0) (0) Abuz
03/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
08/11/2013

Exelent

(0) (0) Abuz
10/10/2013

Arata bine si sunt foarte gustoase !

(0) (0) Abuz
argentina_m2013, 17/06/2013

Frumosi si gustosi

(0) (0) Abuz
28/04/2013

Le iubesc

(0) (0) Abuz
17/04/2013

Simplu si f.bun.

(0) (0) Abuz
17/04/2013

Faină

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute
Oua umplute
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
2.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.