Petitchef

Oua umplute cu peste afumat si masline

Felul principal
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cateva masline negre, sau verzi, curatate de samburi si toacate marunt
  • Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
  • Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, ceapa verde, castraveciori, peste afumat, masline, maioneza, mustar si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
  • Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salata pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu feliute de lamaie.


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 01/12/2017

In sfarsit pune si Petit chef o reteta normala! Foarte buna d-le Radu Popovici!

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Buuuuuuuuuuuuuuun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua jumari
Oua jumari
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează