Petitchef

Oua umplute cu peste afumat si masline

Felul principal
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cateva masline negre, sau verzi, curatate de samburi si toacate marunt
  • Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
  • Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, ceapa verde, castraveciori, peste afumat, masline, maioneza, mustar si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
  • Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salata pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu feliute de lamaie.


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 01/12/2017

In sfarsit pune si Petit chef o reteta normala! Foarte buna d-le Radu Popovici!

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Buuuuuuuuuuuuuuun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu somon afumat
Oua umplute cu somon afumat
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Oua umplute iepurasi
Oua umplute iepurasi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua umplute in stil canadian sau deviled eggs
Oua umplute in stil canadian sau deviled eggs
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei