Petitchef

Oua umplute cu pateu

Altele
1 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1

Ingrediente necesare:

10 oua

200g pateu de porc

jumatate de ceapa


sare/vegeta


Pentru ornat eu am folosit:

boabe de piper

ardei iute rosu

ardei rosu

ceapa verde

Preparare

  • Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 10 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca. Daca vreti ca coaja oualor sa nu se crape, puneti ouale atunci cand apa este rece. Este foarte important sa fierbem ouale 10 minute pentru ca in acest caz avem nevoie de oua tari. Dupa ce s-au scurs cele 10 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ zece minute sa se raceasca si daca se racesc se curata si mult mai usor de coaja. Dupa ce s-au racit curatam ouale si le taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit. Scoatem galbenusrile si le punem intr-un castron. Cu ajutorul unei furculite pasam galbenusrile apoi adaugam pateul, razuim prin razatoare ceapa si o lingura de maioneza dupa care mixam cu mixerul pana obtinem o pasta si o saram dupa gust. Cu aceasta pasta umplem albusurile si le ornam in functie de ce inspiratie avem. Eu am folosit pentru ochi boabe de piper, pentru nas ardei rosu iute, si pentru gura ardei rosu si le-am mai pus o ?cordeluta? de ceapa verde. Dupa ce le-am ornat, am pus intr-un platou maioneza pregatita ( pe care cred ca fiecare bucatareasa si nu numai stie sa o pregateasca) dupa care am asezat ouale. Se pun la frigider pentru minim o ora si apoi se pot servi.



Comentarii (18):

13/01/2015

Foarte buna! Multumesc mult.

(0) (0) Abuz
03/04/2014

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Nu chiar bun

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Execlente super gustoase

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
24/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz
11/12/2013

Hhmmm

(0) (0) Abuz
29/10/2013

FOARTE BUNA!

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Bun. daka un mai ai inspiratie si un mai sti ce sa gatesti si u ce sa inpresionezi dein cand in cand chiar dak e o reteta extrem de simpla si stiuta e binevenita celor Carora le place .

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Reteta beton!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu pateu si smantana
Oua umplute cu pateu si smantana
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Oua umplute cu pateu si smantana
Oua umplute cu pateu si smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCare sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?6 altfel de oua6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: