Petitchef

Salata calda cu carne de vita si legume

Antreuri
3 porții
5 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Am cumparat niste carne de vita doar din dorinta de a face o supa buna pentru tortellini care, cum spusesem, trebuie sa isi gaseasca sfarsitul intr-o supica buna.

    Asa a si fost ! Insa carnita avea cam 1,5 kg (cu tot cu oase) si dupa ce am mancat o parte din ea cu morcovi si cartofi , bineinteles ca a mai ramas destula. Asa ca a doua zi am executat o salata rece-calda,minunata ! O puteti face si voi cu orice tip de carne doriti, gatita in ce mod doriti. Imi place mult sa ma joc cu ingredientele, si cred ca si voua.

    Intai taiem carnea in bucatele mici. Intr-o tigaie, punem 1-2 linguri ulei de masline, si o inclinam astfel incat uleiul sa se adune intr-un punct. Un mic secret pentru a aromatiza tot uleiul deodata, pentru a imprastia in mod si timp uniform aroma dorita.

    Cand s-a incalzit punem cateii de usturoi usor zdrobiti cu lama unui cutit sau cu podul palmei. Lasam pana simtim aroma, nu pana se coloreaza ,dupa care adaugam morcovii si dovleceii feliati.

    Sotam impreuna cateva minute,pana morcovii sunt patrunsi,insa usor crocanti, dupa care punem sare si piper si adaugam carnita.

    Luam de pe foc si asezam in farfurii completand cu felii de rosii si ceapa, daca doriti, masline, rucola , nuci sau orice altceva doriti.

    Un mod minunat de a “recicla” carnea din rasol sau cea ramasa de la supe cu alte destinatii, ca in cazul de fata.


Întrebări:




Comentarii:

18/11/2014

Ofertele serioase se adreseaza persoanelor cu mintea deschisa care doresc sa si suplimenteze veniturile NU celor ce isi pling mereu de mila avind creierul prins in capcana prostiei si necunoasteri refuzind sa invate ceva nou!

(0) (0) Abuz
15/11/2014

F.buna,economica

(0) (0) Abuz
13/11/2014

Dragilor, (ma refer la cei care posteaza oferte de munca!), inca Nu v-ati prins?AICI SE COMENTEAZA RETETE!Sau, in disperare de cauza, faceti orice, pentru a mai fraierii naivii care se lasa influentati de "ofertele serioase" pe care le aveti. ATENTIE LA CAPCANE!

(0) (0) Abuz
21/09/2014

Si ceapa unde este?

(0) (0) Abuz
21/09/2014

Buna, gustoasa!

(0) (0) Abuz
13/08/2014

Resturile se dau la catzel.....

(1) (0) Abuz
30/07/2014

Nu poate fi rau. bravo!

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Pare a fi apetisant

(0) (0) Abuz
05/11/2012

Usor si sanatos. Iami, iami.

(0) (0) Abuz
03/11/2012

Intresant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează