Petitchef

Tocanita de vita cu ciuperci si legume

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 kg carne de vita

300 g ciuperci




500 ml suc de rosii

verdeata


sare

piper

Preparare

  • Se pune ulei intr-un vas termorezistent, adaugam legumele(morcov+ardei+ceapa) tocate, condimentam.
    Adaugam ciupercile, bucatile de carne, condimente.. Urmeaza sosul de rosii.
    dam la cuptor pt 30 min.
    Servim cu piure de cartofi.

Poze

Tocanita de vita cu ciuperci si legume, poza 1
Tocanita de vita cu ciuperci si legume, poza 2

Întrebări:




Comentarii (20):

03/12/2016

Arata bine . Inca nu le-am gustat dar sper ca sunt bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2013

Buna,buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2020

Asta e bataie de joc. S-o mancati voi. Carnea este beton, nu se poate mesteca.

(0) (0) Abuz
26/01/2015

Reteta asta sper ca e o gluma.

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/03/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
08/02/2014

Wow ce simplu e.si ce bine arata

(0) (0) Abuz
18/09/2013

Arata super

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Carnea de vita trebuie facuta bine , asta nu este beefsteak , iar vinul lipseste din sos . Mai incercati o data .

(0) (0) Abuz
26/03/2013

Kjekjfneji

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de vita cu paste
Tocanita de vita cu paste
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tocanita de vita cu bere neagra (reteta video)
Tocanita de vita cu bere neagra (reteta video)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita cu carne de vita si ciuperci
Tocanita cu carne de vita si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei