Petitchef

Salata de macrou afumat (batog)

Antreuri
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja se taie in patru si se pun la fiert, cand sunt fierti se taie cubulete.
  • Pestele se curata de pielita se dezoseaza si se taie marunt.
  • Ceapa se taie marunt . Pestele impreuna cu cartifii, ceapa, maioneza se amesteca, se pune putina zeama de lamaie, se condimenteaza si se pun in bol pentru salate, se orneaza cu masline si felia de lamaie.


Întrebări:




Comentarii:

16/02/2017

Macroul afumat e ceva iar batogul e altceva, a nu se confunda!

(0) (0) Abuz
23/01/2014

FFF...BUNA

(0) (0) Abuz
24/12/2012

D

(0) (0) Abuz
30/10/2012

Buna o sa incerc sa o fac si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata cub rubik
Salata cub rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează