Petitchef

Salata verde

Antreuri
4 porții
10 min
Foarte ușor
133 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.33 (0.58€/porție)

Preparare

  • Se spala frunzele de salata verde bine si se taie fasii. Ceapa verde se spala si se taie rondele iar mararul se toaca marunt.
  • Se amesteca toate intr-un bol. Se amesteca uleiul, otetul balsamic, sarea si piperul (dupa gust) si apoi se toarna in bol peste salata verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 133Kcal
  • Carbo: 11.2g
  • Grăsimi: 6.9g
  • Grăsimi sat.: 0.7g
  • Proteine: 5.5g
  • Fibre: 9.8g
  • Zahăr: 10.7g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (404g)


G Gatind cu Mira

Întrebări:




Comentarii:

Vasilica,stroe, 23/04/2019

Salata verde nu se taie...SE RUPE INTRE DEGETE!!! TAIATA SE STRIVESTE,SE AMARASTE,SE ,,TUFLESTE,,ADICA FLEOSCAIESTE!!!,,se rupe bucati dupa spalare,scurgere,rupta pe farfurie,se pun cateva masline,cuburi de cascaval,o conserva de ton din care scurg uleiul,ou fiert tare eventual taiat in doua,

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/06/2012

Si eu o fac ,nu se pune zahar la salate.

(0) (0) Abuz
24/06/2012

Se mai pune si zahar la aceasta salata

(2) (0) Abuz
16/06/2012

E foarte buna!

(0) (0) Abuz
18/06/2011

Foarte buna si delicioasa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de pepene si castravete
Salata de pepene si castravete
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează