Somon fiert / pochietes lachs

Ingrediente
2
Preparare
Preparare18 min
Gătire13 min
- Intr-o tigaie/cratita /oala, potrivita fileurilor se pun : apa cu sare sau saramura + sucul de lamiie, ceapa curatata si injumatatita si boabele de piper.
- Totul se fierbe ca 5 minute si focul se reduce la minimum.
- Imediat se pun fileurile de peste in saramura clocotita, se acopera cu un capac si se lasa ca 6-8 minut.
- Se scoate pe o farfurie si se stropesc cu ulei de masline si presara cu marar.
- Noi servit cu paste fainoase, SOS DE MARAR si salata verde.
- Acum daca "saramura" este cuvintul potruvit pentru acest "fond/sud" nu stiu.
- Pentru "foto" trebuie sa ma scuz. Urmatoarea data cind
mai pregatesc aceasta reteta o sa postez unele mai clare si de calitate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A fost o adevarata delicatesa!
Arata bine...sa vedem ce iese!
Cred ca e bun....