Somon fiert / pochietes lachs

SOMON FIERT / POCHIETES LACHS
Antreuri
2 porții
Foarte ușor
31 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare18 min
Gătire13 min
  • Intr-o tigaie/cratita /oala, potrivita fileurilor se pun : apa cu sare sau saramura + sucul de lamiie, ceapa curatata si injumatatita si boabele de piper.
  • Totul se fierbe ca 5 minute si focul se reduce la minimum.
  • Imediat se pun fileurile de peste in saramura clocotita, se acopera cu un capac si se lasa ca 6-8 minut.
  • Se scoate pe o farfurie si se stropesc cu ulei de masline si presara cu marar.
  • Noi servit cu paste fainoase, SOS DE MARAR si salata verde.
  • Acum daca "saramura" este cuvintul potruvit pentru acest "fond/sud" nu stiu.
  • Pentru "foto" trebuie sa ma scuz. Urmatoarea data cind
    mai pregatesc aceasta reteta o sa postez unele mai clare si de calitate.
Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

A fost o adevarata delicatesa!

abuz

Arata bine...sa vedem ce iese!

abuz

Cred ca e bun....

abuz