Petitchef

Foietaj cu somon si branza de capra

Antreuri
4 porții
10 min
25 min
Foarte ușor
Nu exista indoieli, aperitivele crocante facute cu aluat de foietaj sunt printre preferatele antreurilor. Astazi va ajutam sa faceti foietaj umplut cu somon afumat si branza de capra.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 aluat de foietaj dreptunghiular (optional)

150 gr de somon afumat

100 gr branza de capra proaspata

1 ou batut

Preparare

  • Etapa 1 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Taiati aluatul de foietaj in 4 si aranjati-l intr-o tava de copt in care ati pus hartia pergament.
  • Etapa 2 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Taiati somonul in bucatii mici si amestecati-l cu branza proaspata de capra. Adaugati sare si piper si amestecati.
  • Etapa 3 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Distribuiti amestecul peste cele 4 bucati de aluat.
  • Etapa 4 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Indoiti fiecare colt spre centru, deasupra celuilalt.
  • Etapa 5 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Coaceti 25 min la 180°C.
  • Etapa 6 - Foietaj cu somon si branza de capra
    Gata!

Video

YouTube


Comentarii:

12/12/2018

Foarte bune calde!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
ioan, 12/12/2018

Super

(0) (0) Abuz
12/12/2018

Excelent !!!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: