Aperitive din foietaj cu sunca, cascaval, ciuperci, icre, feta

De eileeneileen
(4.16/5 - 19 voturi)
3 comentarii


Ingrediente

- 500 g aluat foietaj
- 100 g cascaval ras
- 2 catei usturoi pisat
- 100 g ciuperci taiate cubulete
- 5 felii prosciutto
- 2 rosii cubulete
-30 g icre
- 20 g feta
- 1 ardei gras rosu
- 5 felii castraveti
- O ceapa verde taiata felii

Preparare

Etapa 1

Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute.

Etapa 2

Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

Etapa 3

Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.

Etapa 4

Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.

Printează paginaAdaugă la favorite
De eileeneileen



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 18/01/2013, 12:03

Va multumesc pentru retetele expuse, ne ajuta foarte mult. Un an nou fericit va doresc !

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 05/07/2013, 10:12

Excelent.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/06/2013, 10:34

Excelent

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale