Aperitive din foietaj cu sunca, cascaval, ciuperci, icre, feta

De eileeneileen
(4.16/5 - 19 voturi)
3 comentarii

Ingrediente

- 500 g aluat foietaj
- 100 g cascaval ras
- 2 catei usturoi pisat
- 100 g ciuperci taiate cubulete
- 5 felii prosciutto
- 2 rosii cubulete
-30 g icre
- 20 g feta
- 1 ardei gras rosu
- 5 felii castraveti
- O ceapa verde taiata felii

Preparare

Etapa 1

Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute.

Etapa 2

Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

Etapa 3

Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.

Etapa 4

Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.

Întrebări:



De eileeneileen





Punctează această reţetă:

Comentarii:

18/01/2013

Va multumesc pentru retetele expuse, ne ajuta foarte mult. Un an nou fericit va doresc !

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Excelent.

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăDelicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale