Petitchef

Pateuri cu prosciutto cotto

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intindem o foaie de aluat in tava cu tot cu hirtia de copt si o ungem cu suc de rosii amestecat cu origano si un pic de sare, asta in cazul in care nu punem masline.
  • Adaugam feliute de prosciutto si jumatati de masline acoperim cu cealalta foaie de aluat, ungem cu ou si taiem patratele
  • Bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15-20 de minute, depinde cit le vrem de bronzate.


Poze

Pateuri cu prosciutto cotto, poza 1
Pateuri cu prosciutto cotto, poza 2
Pateuri cu prosciutto cotto, poza 3
Pateuri cu prosciutto cotto, poza 4
Pateuri cu prosciutto cotto, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

17/11/2012

Super idee!
Rapid si sunt convinsa ca si bun! Am sa incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.