Petitchef

Pateuri cu prosciutto cotto

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 pachete aluat foetaj

- prosciutto cotto sau sunca presata

- masline

- origano

- suc de rosii

Preparare

  • Intindem o foaie de aluat in tava cu tot cu hirtia de copt si o ungem cu suc de rosii amestecat cu origano si un pic de sare, asta in cazul in care nu punem masline.
  • Adaugam feliute de prosciutto si jumatati de masline acoperim cu cealalta foaie de aluat, ungem cu ou si taiem patratele
  • Bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15-20 de minute, depinde cit le vrem de bronzate.

Poze

Pateuri cu prosciutto cotto, poza 1Pateuri cu prosciutto cotto, poza 2Pateuri cu prosciutto cotto, poza 3Pateuri cu prosciutto cotto, poza 4Pateuri cu prosciutto cotto, poza 5


Comentarii:

17/11/2012

Super idee!
Rapid si sunt convinsa ca si bun! Am sa incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pateuri cu prosciutto cotto
Pateuri cu prosciutto cotto
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pateuri sarate cu branza de oaie
Pateuri sarate cu branza de oaie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pateuri cu carne
Pateuri cu carne
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: