Petitchef

Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov

Un chec aperitiv foarte usor de facut, cu ingredientele din camara. Aici, in loc de faina am folosit gris ;-) Ideea este simpla. Amestecati totul, gatiti si mai ales savurati cu pofta.

Aperitiv
6 porții
10 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 tava de chec (22x11 cm)

Preparare

  • Etapa 1 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Spalati si taiati dovlecelul, morcovul si ceapa in bucati mici. Rehidratati stafidele timp de 15 minute. Bateti ouale intr-un castron mare.
  • Etapa 2 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Adaugati grisul, smantana si stafidele scurse si amestecati.
  • Etapa 3 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Apoi adaugati legumele, ceapa si emmentalul ras. Condimentati si amestecati bine.
  • Etapa 4 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Turnati aluatul in tava unsa si captusita cu foaie de copt (optional, dar care va facilita scoaterea din tava).
  • Etapa 5 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 50 de minute.
  • Etapa 6 - Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
    Scoateti din tava si serviti! Masa este gata!


Poze

Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - poza 2
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - poza 3
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec cu ciocolată fără ouă și fără unt!
Chec cu ciocolată fără ouă și fără unt!
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează