Petitchef

Ciuperci gratinate cu branza si nuci

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 200°C.Pune ciupercile intr-un vas termorezistent.Presara deasupra branza, nucile tocate, thym si bucatele de unt.
  • Da totul la cuptor 15-20 minute, pana cand branza s-a topit, iar ciupercile s-au inmuiat, apoi serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Caise gratinate



Poze

Ciuperci gratinate cu branza si nuci, poza 1
Ciuperci gratinate cu branza si nuci, poza 2
Ciuperci gratinate cu branza si nuci, poza 3
Ciuperci gratinate cu branza si nuci, poza 4
Ciuperci gratinate cu branza si nuci, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.