Petitchef

Ciuperci pleurotus cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalati ciupercile cu apa rece si lasati-le sa stea in apa inca 4-5 minute. Curatati cepele, tocati-le solzisori si puneti-le la calit in ulei, la foc mic, intr-o tigaie antiaderenta. Clatiti si scurgeti ciupercile, tocati-le marunt, apoi adaugati-le peste ceapa.
  • Caliti inca 4-5 minute, amestecand usor cu o lingura de lemn, adaugati peperoni curatati de seminte si tocati subtire, usturoiul curatat si taiat feliute, patrunjel tocat, branza topita/cascavalul si condimentati cu sare si piper.
  • Amestecati pana se topeste branza, adaugati smantana, apoi faina desfacuta in putina apa si mai lasati pe foc inca 3-4 minute amestecand pana se leaga bine sosul. Dregeti gustul de sare si piper si mai adaugati putin patrunjel verde tocat.
  • Se serveste ca atare, cu mamaliguta sau ca garnitura la fripturi si rasoluri, cu usturoi, peperoni si frunzulite de patrunjel.


Poze

Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 1
Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 2
Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 3
Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 4
Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 5
Ciuperci pleurotus cu smantana, poza 6

Întrebări:




Comentarii (11):

20/11/2016

Multumesc pentru retete intotdeauna le gatesc cu placere ... iar aceasta reteta a fost delicioasa!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/08/2015

Buna tar5e si gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/04/2015

Trebuie sa fie nu are ce sa fie rau o sa o incerc si io curand

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/11/2014

Am gatit si este f.buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/04/2023

Minunataaaaa !!!

(0) (0) Abuz
12/05/2021

Dementiala, eu nefiind fan ciuperci

(0) (0) Abuz
silvia_l2013
silvia_l2013, 28/03/2017

Am gatit aceasta reteta este f. buna!

(0) (0) Abuz
25/11/2013

Cred ca este foarte gustoasa.O voi face

(0) (0) Abuz
24/10/2013

DELICIOASA

(0) (0) Abuz
31/05/2013

Gustoaseeee

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus sau ciupercile scoica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează