-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Rețete cu parmezan și pătrunjel
-
Ciuperci pleurotus cu parmezan si ardei iute
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute
Ingrediente
4
Cost estimat: 4.94Euros€ (1.24€/porție)
Preparare
-
Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua.
-
Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
-
Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici.
-
Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida.
-
Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand.
-
Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
-
Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 179Kcal
-
Carbo: 10.8g
-
Grăsimi: 9.3g
-
Grăsimi sat.: 3.7g
-
Proteine: 11.2g
-
Fibre: 11.6g
-
Zahăr: 10.5g
-
ProPoints: 5
-
SmartPoints:
7
Informații nutriționale pentru 1 porție (524g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Delicoasa!