Petitchef

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
179 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.94 (1.24€/porție)

Preparare

  • Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua.
  • Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
  • Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici.
  • Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida.
  • Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand.
  • Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 179Kcal
  • Carbo: 10.8g
  • Grăsimi: 9.3g
  • Grăsimi sat.: 3.7g
  • Proteine: 11.2g
  • Fibre: 11.6g
  • Zahăr: 10.5g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (524g)


Întrebări:




Comentarii:

24/07/2013

Delicoasa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează