Petitchef

Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
O reteta sanatoasa

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 GR.PLEUROTUS


2 CEPE

O LEGATURA MARAR

O LEGATURA PATRUNJEL

O LINGURA DE ULEI DE PALMIER

SARE SI PIPER DUPA GUST

Preparare

  • Se curata ceapa si morcovul si se spala.
  • Ceapa se taie marunt si morcovul se da pe razatoarea mica.Ciupercile se taie fasii.
  • Etapa 3 - Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei
    Intr-o tigaie non-aderenta se pune uleiul de palmier,dupa care se pun ceapa si morcovul si se lasa la calit foarte putin.
  • Dupa ce s-au calit putin se adauga si ciupercile,se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa la calit pana se inmoaie.
  • Etapa 5 - Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei
    La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt si se amesteca.
  • Se pot servi cu mamaliga din mei, a carei reteta o gasiti aici:
    http://cemaimancamsanatos.blogz.ro/





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci pleurotus cu smantana
Ciuperci pleurotus cu smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciuperci pleurotus cu smantana si paste -reteta deannei
Ciuperci pleurotus cu smantana si paste -reteta deannei
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciuperci pleurotus cu parmezan si ardei iute
Ciuperci pleurotus cu parmezan si ardei iute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc!Mamaliga, preparat traditional romanesc!Pleurotus sau ciupercile scoicaPleurotus sau ciupercile scoicaPleurotus – carnea vegetalaPleurotus – carnea vegetala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: